måndag 1 oktober 2012

Hör och häpna, Modo slår Växjö

Jag har ju fått lite kritik från Modosupporters att jag alltid är så negativ till Modo och tippar att det blir förlust. Så hör och häpna, jag tror att Modo vinner imorgon mot Växjö

Modo inledde serien riktigt dåligt, det var inte många rätt någonstans första matcherna och defensiven kändes minst sagt instabil. Men det har börjat ordna upp sig för Modo och sen Alexander Steen anslöt så har man börjat vinna sina matcher. Steen har varit glödhet och har svarat för sex poäng på tre matcher. 

Imorgon kommer Växjö på besök till Ö-vik och det känns som att det kommer bli en stabil trea för Modo. Växjö har hamnat i en rejäl svacka och har inte imponerat alls de senaste matcherna. Förra omgången fick man stryk med 1-5 på hemmaplan mot Luleå och det finns klara problem i Växjö just nu. Nu har Växjö agerat och lånat in finländske Männikkö som ska spetsa till offensiven men han blir inte spelklar till mötet med Modo. Men laget ligger i botten av tabellen, 10:a med en match mer spelad än de flesta andra lagen, så det är en viktig match för Växjö men just nu ser jag inte att man kommer slå Modo. 

Mitt tips: 5-2 

1 kommentar:

  1. Modo kommer alltså därmed torska imorn. tack för den!

    SvaraRadera