tisdag 23 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Det är inte full omgång i morgon utan hälften kör imorgon, hälften kör dagen efter. Men riktigt intressant match i botten av tabellen där Timrå och Rögle möts i en högintressant match. Så här tror jag att det slutar

Växjö - Linköping 2

Ett riktigt test för Växjö som visserligen har två raka segrar men dom har kommit mot andra bottenlag, Rögle och Timrå. Det här blir ett riktigt test för Hallam och hans manskap, men jag tror inte att man klarar av att ta poäng mot Linköping som ser riktigt vassa ut just nu, Arlbrandt, Weinhandl och Söderberg bara öser in poäng. 

Skellefteå - Frölunda 1 

Frölunda spelar riktigt bra för tillfället och NHL-spelarna bidrar med mycket, men Skellefteå är starka på hemmaplan och känns som ett bättre lag sett till helheten, jag tror att det blir SAIK som tar tre poäng. 

Timrå - Rögle 2 

Timrå är upp och ner, man slog Linköping på bortaplan och spelade riktigt bra, för att sen falla på hemmaplan och spela riktigt dåligt. Rögle spelar ofta bra i matcherna men har inte marginalerna med sig, senast föll man i förlängning efter att ha haft ledningen till bara sekunder återstod av tredje perioden. Jag tror man kan ta full pott här mot ett Timrå som inte imponerar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar