onsdag 31 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Det fortsätter att mala på med speldagar då de flesta lagen spelar, den här gången spelar alla och det är alltså full omgång skönt. Jag gillar bättre när lagen spelar samtidigt, man får lättare en överblick och det känns som mer av en "hockeykväll" än när det går en eller två matcher per dag. Så här tror jag att matcherna slutar:

HV71 - Växjö 1

Just nu känns det som att det bara är för HV att ställa in Wesslau i målet så vinner man. På gränsen till någon typ av fusk men men. Nej om man ska vara mer seriös så har jag väldigt svårt att se HV tappa poäng här och det tror jag inte att man gör heller.

Modo - Linköping X

Modo har haft en negativ formkurva den senaste tiden men förr eller senare måste det vända. Det känns som att Linköping också är i sisådär form och jag tror att Modo vänder sin svacka i den här matchen. Men jag tror man gör det efter förlänging. 

Timrå - Brynäs 2 

Timrå har en riktigt bra trend den senaste tiden med tre raka segrar, men senast var det inte direkt något skönspel det bjöds på. Brynäs fick med sig en poäng från mötet med Rögle och här tror jag att Timrås svit bryts. 

AIK - Skellefteå AIK 2

Lite svårtippad match där AIK har börjat vakna till liv i serien efter sin katastrofala start, Skellefteå är alltid bra men har haft lite svårt de senaste matcherna. Men jag tror Skellefteå ser till att förbättra det man brast i senast och tar tre poäng. 

Färjestad - Rögle 1 

Jag vet att ni kommer klaga nu, speciellt en galen liten Rögleit kommer gnälla nu. Ja, Rögle har spelat bra de senaste två matcherna men det har varit på hemmaplan och på sin hemmaplan är Färjestad ruskigt starka. Jag tror inte Rögle mäktar med tre vinster i rad.

Frölunda - Luleå X 

Förra säsongens tråkigaste match spelades mellan dessa två lag, men den här säsongen har det varit klart roligare matcher. Luleå har lite problem med skador och Frölunda har väl närmast problem med att deras skadade spelare inte längre är skadade. Men nog om detta, jag tror det blir jämnt och att Luleå klarar ett kryss. 

2 kommentarer:

  1. Var är HV71-Växjö om du hade alla :D

    SvaraRadera
  2. Kul kommentar faktiskt "Frölunda har väl närmast problem med att deras skadade spelare inte längre är skadade".
    Inte bara kul, utan sant också./Ronerik

    SvaraRadera