måndag 8 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Som jag var inne på i tipset på Allsvenskan, hatar spellediga dagar för alla lag. Så skönt att det blir lite action igen. Så här tror jag att det slutar i Elitserien, men den här omgången känns riktigt svår att tippa. 

Luleå - HV71 1

Luleå vaknade till liv efter en period mot Timrå och det räckte till seger, även om det var på straffar. HV71 toppar tabellen men föll senast mot Linköping, svår match att tippa på förhand men Luleå känns starkare på sin hemmaplan. Svag etta

Timrå - Frölunda 2s

Timrå är helt okej på hemmaplan, men man vinner väldigt, väldigt få matcher under ordinarie tid. Frölunda är svårbedömda men jag tror att det blir en bortaseger. 

Skellefteå - Linköping 2

Linköping svarade för en stark prestation när man betvingade HV senast, Weinhandl har börjat göra mål på allvar också, då blir LHC att räkna med. Skellefteå är alltid bra, inledningen på serien var lite tveksam de första omgångarna men nu har laget fått upp farten. Tror ändå att Linköping skräller och tar hem det. 

Växjö - Färjestad 2 

Känns som den säkraste matchen den här omgången. Växjö håller på att jaga rekordet på flest powerplay utan mål, man har en instabil målvaktssida och ingenting fungerar just nu. Färjestad slog glödheta Modo senast och ser bra ut, Färjestad tar alla poängen här.

Brynäs - Rögle 1 

En match Brynäs ska vinna, Rögle har det inte lätt just nu och det här är ingen enkel match. Brynäs har ett bättre lag och en betydligt bättre form, det här tar man. 

AIK - Modo 2 

AIK lyckades nätt och jämnt slå Växjö senast men herregud vilken tråkig match det var. Inte mycket fungerar i AIK och Modo kommer gå segrande ur det här mötet. Alexander Steen lär väl göra 16p bara i den här matchen om man ska se till vilken form han verkar vara i just nu. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar