lördag 17 november 2012

Jahaja Södertälje - Då var vi här igen

Ännu en match som Södertälje spelat och ännu en match som Södertälje har vunnit. Idag var det Asplöven som kom på besök för att försöka sno poäng, men det slutade lite som det brukar just nu. Södertälje var bättre på det mesta och vann till sist med hela 6-0. 

En förändring för dagen var att Anton Forsberg var tillbaka i Södertäljes mål efter att Idoff vaktat den med bravur de senaste matcherna, Forsberg ville inte vara sämre och lämnade isen med en intakt nolla. Det var många som innan säsongen pratade om att Södertälje hade en ganska svag målvaktsuppsättning, just nu måste jag säga att den är riktigt stark. 

Idag fanns hela tre NHL-spelare på isen för SSK, Fowler och Grossman bildade första backpar och skötte sig enligt rapporter alldeles strålande, Read fanns även han med och gjorde även han en bra insats. 

Men mitt i allt snack om NHL-spelare hit och dit så var nog det roligaste för kvällen att de tre sista målen för SSK gjordes av två 19åringar och en 18åring, svenska juniorer alltså. 

Asplöven landade tungt efter tre raka segrar och får sikta in sig på nästa match. För Asplöven väntar Mora på hemmaplan och för Södertälje är det Tingsryd borta som gäller. Jag skulle väl inte bli direkt förvånad om SSK sopar hem tre poäng även där. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar