lördag 17 november 2012

Tips: Så slutar matcherna i Allsvenskan

Då börjar det vara lite uppstyckat igen med omgångarna, fyra matcher som går nu men det kompenseras av att det är riktigt bra matcher, Så här tror jag att det slutar: 

Oskarshamn - Örebro 2 

Örebro fick ett otroligt skönt resultat senast när man vände matchen mot Mora och vann i förlägning, Oskarshamn hade det lite jobbigare när man fick se sig slagna av Leksand, bra match mellan två bra lag väntar men jag tror att Örebro kommer svepa med sig den här matchen. 

Södertälje - Asplöven 1 

Inte så lätt match som det ser ut, Asplöven har tre raka segrar och har börjat hitta in i Allsvenskan nu men det blir tufft mot Södertälje som har NHL-förstärkt till den här matchen. Det kommer nog inte bli så lätt som många tror på förhand med SSK tar det. 

Mora - Karlskrona 1 

Ska KHK vända sin negativa trend? Jag tror inte man gör det mot Mora som såg riktigt bra ut senast mot Örebro och förlorade knappt. Karlskrona måste ju snart vinna en match, det gör alla lag men det blir nog inte den här. 

Västerås - Bik/Karlskoga 1 

Härlig match och en av omgångens riktiga höjdare, två lag i extremt bra form drabbar samman och båda lagen ligger i toppen av tabellen. Jag tror att Västerås tar hem det tack vare hemmaplan men Bik/Karlskoga ska man verkligen inte räkna bort i någon match. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar