lördag 3 november 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Efter en gårdag med extremt begränsad aktivitet är jag tillbaka igen och det är Elitserien också. Matcherna håller på i princip hela eftermiddagen och kvällen, som det ska vara. Så här tror jag att det slutar:

Skellefteå - HV71 1 

Svår match med två bra lag, men det känns som att Skellefteå verkligen är på gång efter senaste matchen, HV förlorade mot Växjö vilket var en riktig överraskning. 

Timrå - Modo 2 

Härligt derby mellan Timrå och Modo där Modo måste börja vinna igen, Timrå gör det trots allt bra med sin begränsade trupp men det här är en match Modo bör vinna. 

Brynäs - Frölunda 1 

Det är lite skador som stör Brynäs men Gunderson har visat vilken otroligt bra spelare han är, kändes som att han spelade typ 58min senast. Frölunda har trots NHL-spelare inte riktigt fått det att lossna och Brynäs borde ta det här i kraft av hemmaplan. 

Linköping - Färjestad 1

Svår match även här att tippa utgången på. Färjestad har kommit igång och ser bra ut, Linköping har stekheta spelare i Arlbrandt och Söderberg och det känns som att Linköping kommer ta hem det här till sist. 

Luleå - Rögle 1

Frågan är väl om det kommer en reaktion för Luleå efter den fantastiska roadtrip man var ute på. Rögle är svåra att möta och har ställt till det för några lag på sista tiden. Men Luleå borde ta hem det här i kraft av hemmaplan och bättre defensiv. 

Växjö - AIK 2 

Växjö har drabbats av "Hallam effekten" enligt vissa, man har onekligen spelat bra. AIK har verkligen ryckt upp sig och jag tror att man får stopp på Växjö idag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar