lördag 3 november 2012

Någon som har en målvakt eller två till Modo?

Nu är det tillbaka till att vara jobbigt för Modo.... Det går så otroligt fort ibland, från att vara ett lag i potentiell kris till att vara bäst i Elitserien till att åter vara ett lag som har krisen hängandes över sig. Det är otroligt intressant hur fort det går. 

Modo måste ha in lite mer stabilitet i sitt spel. Att pendla upp och ner som man gör nu kan inte direkt vara bra för fansens hälsa. Jag tror och tycker att Modo är bättre än man visar just nu och man bör vara ett lag som är med och utmanar högre upp i tabellen. Där var man för bara två-tre veckor sen och där bör man vara även just nu. 

Det är framförallt på målvaktssidan som man just nu har problem, ingen av målvakterna har visat sig vara riktigt stabil eller i riktigt bra form. Idag var det Starkbaum som vaktade målet och även om han inte gjorde bort sig så blev han helt klart överglänst av Timrås Lundström. Jag tror inte att det är någon orimlig gissning att Modo kommer börja leta någon förstärkning på målvaktssidan, man behöver få in en etta som kan gå in och göra matchavgörande räddningar för Modo. Idag klarar man sig när spelet i övrigt stämmer men man saknar en målvakt som går in och stänger matcher helt i stil med hur Wesslau har gjort för HV71 och Salak har gjort för Färjestad. 

Timrå var bättre än Modo idag med undantag för 10min i den tredje perioden då det kändes som att Modo var på väg in i matchen igen. Men ännu en borttappad puck gjorde att Rohdin kunde komma fri, dra Starkbaum och lägga in det matchavgörande målet. Efter det var matchen bara en transportsträcka och det var synd att det målet kom, annars hade slutet kunnat bli riktigt intressant för Timrå var just där och då riktigt tillbakapressade och stressade. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar