fredag 30 mars 2012

Avslöjar: Luleå rensar i truppenLuleås silly season fortsätter och "Osten" Bergström verkar ha bråda dagar.

Hockeynonsens kan nu avslöja att Ville Viitaluoma förmodligen inte kommer att få plats i truppen nästa säsong. Ville Viitaluoma kom till Luleå inför den här säsongen och värvades som kedjekamrat till Joonas Vihko eftersom dom hade spelat tillsammans mycket i den finska ligan. Men 15 poäng på 55 matcher är inget som direkt imponerat på någon och nu ryktas "Osten" ha bestämt sig för att ersätta Ville till nästa säsong.

Ersättaren är inget obekant namn för Luleå fans: Jonas Nordquist, Brynäs.

Jonas Nordquist sitter på ett utgående kontakt i Brynäs och var riktigt lyckad under sin förra sejour i Luleå när han gjorde 97poäng på tre säsonger, många av dessa i samarbete med en annan Luleå spelare som ryktas vända hemåt, Karl Fabricius.

Skulle det vara så att "Osten" lyckas värva hem Nordquist så kommer det inte att finnas plats i truppen för Ville och då kommer finländaren förmodligen att få sitt kontakt uppsagt.

En säker källa med god insyn i föreningen uttalade sig idag:

- Jonas Nordquist är intressant för Luleå, han spelar fortfarande med Brynäs så det är inget som blir klart förrän hans säsong är över. Men Kalle och Jonas är ju riktigt bra kompisar och dom vill spela tillsammans igen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar