måndag 20 augusti 2012

"Avslöjar": Forward med meriter från Elitserien och Allsvenskan klar för Sundsvall

Då var det klart vilken forward som blir den sista att ansluta till Sundsvall Hockey. Det är inte ett obekant namn för er som följer Sundsvall. 

Jag skrev om det för några dagar sen ( Här ) om att Sundsvall siktade högt med sitt sista nyförvärv genom att skriva kontrakt med Gustaf "Gurra" Thorell, även Stålnacke hade den ska givetvis sägas. Men intresset från andra klubbar har funnits hela tiden, så sent som för ett par dagar sen var det Asplöven som drog i Thorell men det förslaget har han enligt väl insatta källor tackat nej till. 

Det har även funnit intresse från utlandet, där Tyskland, Frankrike och Österrike har varit heta spår. Men nu är det klart att Sundsvall vinner dragkampen om den skridskoskicklige forwarden. Han kommer att presenteras officiellt av klubben inom de närmaste dagarna.

En otroligt viktig underskrift för Sundsvall, Thorell har gjort 25 elitseriematcher för Färjestad och totalt 147 matcher i Allsvenskan så trots att Thorell bara är 22år är det en rutinerad spelare med division ett mått mätt. Framförallt starkt jobbat av firma Holmvall/Lindqvist som fått ihop det ekonomiska för att säkra upp Thorells namnteckning. 

Det här är precis vad Sundsvall behövde i sin jakt på att ta sig tillbaka direkt till Allsvenskan. Framförallt bra för Sundsvall som lag, "Gurra" är en populär kille bland lagkamraterna och en riktig humörhöjare i de flesta lägena.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar