måndag 13 augusti 2012

Hållberg hamnar var?

Sundsvall var ju lite sugna på Per Hållberg i inledningen av silly season men det verkar ganska klart att det inte blir något där. För alla er som läser Stålnackes blogg så vet ni redan om att Asplöven är på och försöker få Hållbergs namnteckning på ett kontrakt, även om det verkar gå sisådär.


Det är tydligen så att det verkar finnas ett annat lag med i bilden. Tingsryd har ju varit intresserade men ryktet går även om ett lag i Elitserien. Vilket lag skulle det kunna vara? Hållberg själv deklarerade ju väldigt tidigt att han helst skulle vilja spela i Modo eller Timrå sett till familjesituationen och något av de lagen kan säkert vara intresserade av att få in en så pass rutinerad back som Hållberg. Rögle letar ju också en back men det verkar som att man letar andra lösningar än Hållberg. 

Som Mr Stålnacke skrev så har ju Asplöven lagt ett bud och vi får se vad som händer i den frågan. Men man får se det som klart att Hållberg inte kommer att skrinna in på isen i Gärdehov den här säsongen iallafall. Inte oväntat att han inte spelar div1 men det hade onekligen varit en grym förstärkning för Sundsvall. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar