tisdag 14 augusti 2012

Var hamnar Högström?

Marcus Högström har ju som bekant inte hittat någon klubb ännu. Blir det Allsvenskan? Elitserien? Utomlands? Eller kanske till och med division 1? 


När det gäller Högström så var det många som höjde på ögonbrynen när Sundsvall gjorde sitt första pass och han fanns med på isen. Det som gjorde det hela ännu mer förvånande var att han tränade i utrustning från Sundsvall, med ett nummer på hjälmen (#2). 

Det fick spekulationerna att dra igång om att Högström var på väg tillbaka till Sundsvall. Men det har dementerats från samtliga håll och kanter. Högström är och tränar med Sundsvall till han hittat en ny klubb är linjen alla hållit när det har kommenterats runt Högström. 

Men då är ju frågan, vilken klubb kan det handla om? Finns det någon klubb i Elitserien som Högström går och väntar på? Känslan är att det måste vara någon form av intresse eftersom han tackat nej till ett par klubbar i Allsvenskan. Men samtidigt hade han en ganska tuff säsong och det beror väl mycket på om någon klubb vill ge honom en chans. Rögle verkar ju inte helt ointressant för honom när man läser vad hans pappa och tillika agent sa till den eminente Röglebloggaren http://gronvitasumo.blogg.se/ häromdagen. 

Det senaste jag hört i frågan är att det till största del letas utomlands, Tyskland är det land som jag har fått till mig. Jag måste säga att det känns betydligt rimligare att det blir spel utomlands än i Sundsvalls tröja. Med det sagt så skulle det givetvis vara en drömvärvning för Sundsvall om det blir så att Högström inte hittar någon annan klubb och kan motivera sig för spel i ettan. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar