onsdag 15 augusti 2012

Hållberg klar för Asplöven

Då var det klart till sist. Per Hållberg kommer att spela i Allsvenskan nästa säsong. I Asplöven av alla klubbar.


För bara några minuter sen så bekräftades på twitter att Per Hållberg kommer att spela i Asplöven den kommande säsongen. Det var givetvis mannen, myten, konceptet Jimmy Stålnacke som hade fått det bekräftat av David Lehto. Får återkomma med mer info när den finns tillgänglig. 

Men det man måste säga är att Asplöven dragit en vinstlott. Det här är precis vad en nykomling behöver, Hållberg har mångårig rutin från Elitserien och vet precis vad som krävs för att vara med och fajtas på högsta nivå. Att Asplöven nu får in en ledare på isen i form av Hållberg kommer betyda enormt mycket för laget och att man klarar sig kvar ser mer och mer troligt ut. 

Asplöven får skicka upp en eller annan bön till hockeygudarna om att Hållberg håller sig skadefri, för då är han precis den förstärkning som Asplöven behöver. 

Sen måste man passa på att ge cred till Asplöven som jobbar stenhårt på att värva in riktigt bra spelare och man verkar inte be om ursäkt för sig själva på något sätt. Det pratas ju som bekant även om Niinimaa och skulle det bli verklighet, ja då kommer många lag att få det tufft mot nykomlingen i år. 

Kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar