tisdag 14 augusti 2012

Mattsson stannar i Sundsvall

Har helt missat att lägga ut ett inlägg om det här. Men det är nu klart att Joakim Mattsson kommer att representera Sundsvall Hockey nästa säsong. 
Jag skrev om det tidigare ( här och här) om att Joakim Mattsson var överens med Sundsvall men med en klausul om att få bryta avtalet vid erbjudanden från en högre serie i Sverige eller spel utomlands. Datumet för det klausulen har nu passerats och trots att intresse funnits stannar Mattsson i Sundsvall. 

- Han ville stanna i Sundsvall där han vet vad han får säger Mattssons agent Lennart Högström till Dagbladet. 

En som var nöjd med det beskedet var Stefan "Linkan" Lindqvist: 

- Det är klart att vi ska vara nöjda. Det är en viktig spelare för oss som varit i klubben under flera säsonger säger han, också där till Dagbladet. 

Viktigt för Sundsvall, nu ser centersidan riktigt vass ut och forwardsbesättningen är riktigt, riktigt bra på de första två, kanske tre linorna lite beroende på om man tar in en förstärkning till. Man håller i princip allsvensk klass på de formationerna och lyfter man nu in en till ytterforward så har man nästintill en allsvensk forwardsuppsättning. 

Mattsson, Quist, Zetterström, Persson, Hertzberg, Franzén, Lagerström. Ja, ni ser ju själva. För att vara en div1 trupp känns det som att det är oerhört hög klass. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar