torsdag 30 augusti 2012

Sundsvall - AIK ikväll

Idag drar SCA cupen igång på allvar. Den tjuvstartade ju förra veckan med Timrå - Modo där det blev en 2-1 seger för Modo. Ikväll är det Sundsvall och AIK som spelar sina första matcher i cupen. 
Det ska bli en intressant match, mest för att se hur Sundsvall väljer att formera laget och även för att få lite bättre koll på alla nya ansikten som anslutit till Sundsvall efter förra säsongen. Det är ju bara ett fåtal spelare kvar i truppen från säsongen som var. Så det kommer att bli intressant att se hur de nya spelarna står sig, speciellt mot ett lag från Elitserien. 

AIK har ju lite samma sak, många nya spelare och en ny tränare så det kommer säkerligen att vara mycket saker att gnugga på för AIK under helgen. Spelsystem, nya spelare som ska hitta sina roller men förhoppningsvis kommer det att bjudas på underhållande matcher i Gärdehov. 

Sundsvall Hockey har varit vänliga nog att ackreditera mig så jag kommer att vara på plats ikväll och kommer skriva lite på twitter under matchen men framförallt på bloggen efter matchen. Så håll koll om ni är intresserade. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar