söndag 9 september 2012

Brons till Norrbotten och Levererarn har vaknat till liv

Norrbotten var riktigt nära att slå sig fram till en final i årets upplaga av TV pucken. En 2-1 ledning i början av andra var ett grymt utgångsläge men det höll inte hela vägen utan Gästrikland kunde vända och vinna. Idag tog man sig samman och vann bronsmatchen mot Uppland med med 4-1. 

Visst var det snöpligt igår för killarna i Norrbottens lag. Man var riktigt nära en finalplats men föll efter darrigt försvarsspel. Men idag samlade laget nya krafter och lyckades vinna bronspengarn. Ett extra grattis till Emanuelsson som blev årets forward i turneringen. Jag såg semin och bronsmatchen och det var en hög nivå på många spelare, kul att se framtiden. 

Sen är det ju den eviga debatten om man inte kommer med i TV pucken, är karriären över då? Tycker det har varit riktigt bra uttalanden från många spelare och ledare det här året. Det är absolut inte över, sen kan det nog underlätta om man vill ha en lika fin karriär som Twitters egen superstar, Levererarn. Han befäste sin stjärnstatus genom att stänka in tre puckar i dagens match. Sundsvall och de andra lagen får passa sig för Brunflolegenden under säsongen, det är helt klart. 

Förutom det då? Jo, Luleå tog sjunde raka segern i European Trophy och är klara för slutspel och allt det där. Kul för spelarna, kul för publiken även om Elitserien blir en annan historia. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar