tisdag 4 september 2012

Då var tjafset runt NHL spelarna igång

Idag bestämde Hockeyallsvenskan sig för att fatta samma beslut som Hockeyligan gjorde för ett tag sedan. Inga NHL spelare kommer att tillåtas, det tog väl sisådär tre sekunder innan Tingsryd började gnälla över att dom inte får in Ekman - Larsson, en skandal enligt Tingsryd.

Tingsryd verkar ha besämt sig för att helt strunta i det beslut som fattades idag, iallafall om man ska tro tränaren Petter Nilsson som hävdade att man skulle låta Ekman - Larsson spela i Tingsryd.

- Vi kommer låta Oliver Ekman - Larsson spela, sen får de stämma oss i så fall säger han till Aftonbladet.

Det är lite intressant, jag vet inte hur regelverket ser ut, men det är väl tveksamt om man kan stoppa Tingsryd från att låta Ekman - Larsson spela för Tingsryd. Däremot så faller hela idén med Hockeyallsvenskan som organisation om klubbar som tycker att fel beslut fattats, helt enkelt ignorerar beslutet och gör som man vill. 

Det är ju lite som att Luleå inte tycker att det är en bra idé med att flytta den förlänga mållinjen och hävdar att i Coop Arena kommer det minsann inte att flyttas några linjer. 

Så frågan blir ganska intressant om man ser på det från den synvinkeln. 

Sen kan jag tycka att det är svammel från Tingsryds sida. Att vara en del av en organisation som Hockeyallsvenskan innebär att man vissa gånger inte får som man vill, det är majoriteten som fäller avgörandet. Om man sen ska strunta i beslut som fattas och ändå göra som man vill, då kanske man inte ska vara en del av den organisationen. Det är EN spelare det handlar om, förmodligen under ett begränsat antal matcher. 

Nä, svammel. 


1 kommentar:

  1. Det är betydligt mer svammel att gömma sig bakom "demokrati och majoritetsbeslut" istället för att komma med vettiga motargument.
    Är det "demokrati och majoritetsbeslut" när en liten klick ES klubbar hindrar utökning av den serien?

    SvaraRadera