fredag 7 september 2012

Förlust mot Rosenborg, nu väntar "Löven"

Sundsvall har dragit till Umeå för de sista träningsmatcherna innan säsongen börjar. Inledningen blev inte riktigt vad Sundsvall hoppats på, förlust med 0-4. Idag fortsätter det med match mot Björklöven.

Det var ett otroligt ineffektivt powerplay, men även fem mot fem spel som fällde Sundsvall i matchen mot Rosenborg, Sundsvall hade flera lägen i spel med både en och två man mer på isen men utan resultat. Efter två spelade perioden var ställningen 0-0 men sen fick började Rosenborg få utdelning på chanserna man skapade och det gjorde att segern gick Sundsvall förbi. 

Men idag är det nya tag och match mot Björklöven som gäller. För er som inte är på plats. jag inräknad där så kommer Björklöven att sända matchen på sin hemsida http://www.bjorkloven.com/ till en kostnad av 79:-. 

Det börjar dra ihop sig till premiär på div1. Den 19:e september går Sundsvall in i serien och det är då laget ska vara samspelta och redo för uppgiften. Det tror jag att man kommer vara, SCA lovade gott första två matcherna och det är otroligt positivt bland spelarna när man pratar med dom. Man får känslan av att det är en nystart i hela föreningen, även inställningen och mentaliteten bland spelarna andas optimism på ett sätt som inte fanns där under förra säsongen. Riktigt roligt att höra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar