söndag 16 september 2012

Härligt jobbat Tingsryd! Ekman-Larsson till AHL

Alldeles nyss släppte Phoenix Coyotes ett pressmeddelande, man har skickat 29 spelare till AHL. På den listan finns David Rundblad och Oliver Ekman - Larsson. Detta innebär att Oliver Ekman-Larsson med största sannolikhet inte kommer att spela i Tingsryd vid en lockout. Vilket gör att Tingsryd måste ha lyckats skjuta sig själva, inte bara i foten utan skjuta av hela benet. 


Hur smart var det här då? Det finns inte riktigt ord att beskriva vilken humor det ligger i hela den här soppan..

Tingsryd var som bekant väldigt drivande när det gällde att riva upp beslutet om att inte tillåta NHL spelare i Allsvenskan om det blev en lockout. Nu framstår man verkligen som klantiga, man tappar chansen att använda sig av Ekman-Larsson samtidigt som man öppnat upp för att Djurgården, Mora, Södertälje och säkert några andra klubbar kommer att ta in NHL förstärkningarna. 

Borde man inte ha kollat lite med Phoenix innan man valde att starta sitt egna lilla uppror? Jag förstår ingenting just nu, man kan ju omöjligt ha kollat upp om OEL skulle bli skickad till AHL eller inte. Det är så sanslöst klantigt agerat att det inte går att finna ord för det. 

Petter Nilsson borde kanske tänkt en extra gång innan han valde att "rasa" i alla typer av media som finns och sen kanske slagit ett samtal till Phoenix. Men men, nu får man väl försöka dra in några NHL spelare som inte har anknytning till klubben och betala ett antal miljoner för det. 

1 kommentar: