fredag 14 september 2012

Ikväll spelas årets häftigaste utomhusmatch

30.000 åskådare, en amfiteater från romartiden och sommarvärme. Det är förutsättningarna inför kvällens utomhusmatch som spelas i Pula, Kroatien mellan Zagreb och Olimpija. Svenske backen Dennis Bozic som lämnade Sundsvall efter förra säsongen är en av spelarna på isen ikväll. 
- Det kommer bli en helt otrolig upplevelse att få vara en del av dom här matcherna. Pula Arena har genomgått en total förändring den senaste tiden. Man har byggt upp en rink och sett till att isen blir perfekt. Det kommer att spelas två matcher, en idag och en på söndag. Söndagens match blir mellan Zagreb och Vienna Capitals. 

Dennis Bozic har hunnit börja anpassa sig till livet i Kroatien och som spelare i Medvescak Zagreb.

- Allting känns kanon än så länge, vi har ett bra lag, en grym arena och helt fantastiska fans. Jag trivs riktigt bra här nere, klubben har tagit hand om mig på ett otroligt bra sätt och det finns ingenting att klaga på. Matcherna ikväll och på söndag kommer verkligen att bli en höjdpunkt, jag ser verkligen fram emot att få gå ut på isen och bara njuta av stämningen som kommer att bli. Helt otroligt. 

Matcherna kommer att sändas via stream för er som vill se, här kommer länkarna som angetts av Zagreb. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar