fredag 14 september 2012

Malmö vinner ikväll

Det var ett styrkebesked Malmö levererade i premiären när man slog tillbaka Örebro, trots bortaplan. Ikväll väntar Mora, hemma i Malmö Arena och det kommer med all säkerhet resultera i tre nya poäng för skåningarna. 

I Malmö så kommer Axel Brage att vakta kassen, Sjögren är avstängd efter sitt matchstraff i Örebro. Det blir otroligt avgörande om Brage kan komma in lika bra i matchen som senast och kunna vara stabil matchen igenom, utan att det slinker in några enkla puckar. Kommer något misstag från Brage så kan det väldigt lätt bli lite skakigt, men får han en bra start kan han växa ut till en mardröm för motståndarna. 

I Mora så saknar man Alcén, Mustukovs, Andersson och Hilmersson. 

Det är upplagt för en riktigt trevlig inramning i Malmö Arena, biljettförsäljningen har varit riktigt stark och Viasat sänder även matchen på 10:an. 

Mitt utgångstips är att det här är en match Malmö kommer att ta hem. Mora imponerade stundtals mot Södertälje men Malmö kommer kunna dra fördel av att ha hemmaplan och trots att man historiskt sett haft det lite tufft mot just Mora så blir det här tre poäng till Malmö. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar