lördag 15 september 2012

Imorgon smäller det

Imorgon är det äntligen dags. "Vägen tillbaka" startat för Sundsvall Hockey och det är nu upp till bevis. Kommer man klara av att uppfylla målet för säsongen, att ta Sundsvall tillbaka till Allsvenskan? Det är en lång väg att vandra och imorgon tar man de första, stapplande stegen när man möter Örnsköldsvik. 

I en intervju med Dagbladet så är Daniel Olsson inne på det jag också har varit inne på, Sundsvalls backbesättning är för tunn just nu. Edlund vet ingen hur länge han blir borta, Johan Eriksson missar spel enligt de senaste rapporter jag fått. Det hade inneburit att Sundsvall åkte med väldigt få backar, så man tar nu med Fredrik Mannström i truppen. "Manne" skrev på för en klubb i Norge men det kontraktet bröts så nu är han hemma igen. Det är oklart hur långt kontrakt han skrivit med Sundsvall men det får ses som en vettig lösning, iallafall för tillfället. 

Sen är det ju så att man letar förstärkningar, efter Thorells avsked så är det en back och en forward som ska in. Vi får hoppas att det blir bra kvalité på de två man till sist värvar in. 

Formationen Thorell/Mattsson/Hertzberg som varit Sundsvalls bästa är nu splittrad, Franzén kommer gå in som tredjelänk imorgon. Det känns som en vettig lösning, personligen hade jag kanske hellre sett Lagerström där, han påminner mest om Thorell i spelstil men Franzén kommer säkerligen klara uppgiften med bravur. 

Nu åker vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar