onsdag 26 september 2012

Karlskrona borde ta tre poäng

Det känns som dagens speltips. Karlskrona har kanske inte spelat bländande hockey i alla omgångar men Tingsryd har spelat ännu sämre. NHL-målvakt eller ej så är det inte stabilt i Tingsryd och man måste börja vinna matcher nu. 

Det känns nästan som att Tingsryd brände sitt krut på Oliver Ekman-Larsson debatten för när säsongen nu hunnit fyra omgångar in så står Tingsryd på 0p i tabellen och man ligger sist. Näst sist ligger Karlskrona som haft en ganska tung inledning på Allsvenskan men man har ändå hållit uppe spelet och inte varit långt ifrån att ta poäng i någon av matcherna, förutom premiären mot Leksand. 

Sen bör det tas med i beräkningen att Karlskrona har fått ett otroligt tufft schema i de inledande omgångarna, på fyra omgångar har man mött tre förmodade topplag i Leksand, Örebro och Malmö lägg på det en tung bortamatch med resa till Haparanda så finns det inte så mycket att oroa sig över. 

Idag kommer ett perfekt tillfälle för Karlskrona att ta tre poäng och lägga Tingsryd längre bakom sig i tabellen. Förlorar Tingsryd ikväll så har man rejäla problem och då är det bara att hoppas på att det finns några NHL-spelare tillgängliga som man kan kasta in på något vänster. 

Mitt tips är att Karlskrona tar det här, så nu är jinxen lagd. 

1 kommentar:

  1. Du har inte reflekterat över att Tingsryd har haft lika svårt motstånd? Västerås, Karlskoga, Leksand & Örebro....

    SvaraRadera