söndag 23 september 2012

Sundsvall fortsätter att imponera, trots att "Levererarn" levererade

Sundsvall spelade idag sin tredje match i division 1 och det blev tredje raka segern, trots att Johan "Levererarn" Jönsson skickade in två mål för sitt Brunflo. Sundsvall kunde hålla undan och till sist vinna en ganska enkel seger, segersiffrorna skrevs till 6-3.

Sundsvall verkar ha förtvivlat svårt att göra bra första perioder i matcherna. De två tidigare matcherna så har man haft ett oavgjort resultat, så också idag. Viktor Hertzberg gav Sundsvall ledningen efter 4.26 men sen fick Brunflo ett powerplay och när klockan stod på 13.37 så var det passande nog twitterlegenden "Levererarn" som gjorde sitt första mål för säsongen och kvitterade matchen. Det resultatet stod sig till periodvilan och Sundsvall har inte vunnit en första period än så länge.

Men i andra gick då också som vanligt, Sundsvall skruvade upp tempot och avgjorde matchen. Idag gick man från 1-1 till 5-1 innan perioden var över, noterbart var att det bara var tio sekunder mellan 2-1 och 3-1. Målskyttar i perioden var Zetterström, Nordlander och två mål från Tobias Lindström.

I tredje skickade Philip Bruggeiser in 6-1 innan Brunflo putsade siffrorna med att göra 6-2, målskytt även den här gången blev "Levererarn"

En stabil match av Sundsvall som visar att man kommer gå genom den här serien relativt enkelt och Allettan är väl en omöjlighet att man missar.