måndag 24 september 2012

Tips: Så slutar matcherna i Allsvenskan

Vi matar vidare med tipsen, så här kommer kvällens jinxar för de allsvenska lagen. 

Örebro - Almtuna 1 

Almtuna har spelmässigt gjort det ganska bra så här långt men resultaten har inte direkt gått Uppsalalagets väg. Det kommer inte göra det imorgon heller, Örebro tar fjärde raka och hakar på i toppen. 

Leksand - Troja 1 

Ett toppmöte märkligt nog. Att Leksand skulle vara uppe i toppen tvekade inte många på, men att Troja skulle toppa tabellen efter 4 omgångar trodde nog ingen. Leksand får tipset, hemmaplan och att laget är bättre i grunden är det som tippar över vågen till Leksand, men Troja går verkligen inte att räkna bort än så länge. Skrällvarning 

Bofors - Södertälje 2 

Skön seger senast för Södertälje som fick känna på hur det känns att vinna för första gången den här säsongen. Bofors är riktigt bra hemma men det känns som att SSK kommer ta hem den här matchen av bara farten. 

Västerås - Mora 1

Mora har Kopitar, Västerås har Berglund och det är helt klart ett riktigt hett möte. Men glöm inte bort Victor Backman i Västerås som toppar poängligan med 7p på 4 matcher. Jag tror att Västerås tar det här till sist. 

Djurgården - Oskarshamn X

Två segrar på 4 matcher och +/- 0 i målskillnad. Djurgården har inte alls börjat så bra som jag trodde att man skulle, men det kommer fömodligen mer och mer. Men Oskarshamn är oberäkneliga, jag tror att man klarar av att bärga en poäng. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar