onsdag 26 september 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Jahappja, då är det full omgång i Elitserien, sällan det händer men alltid lika trevligt. Det börjar dra ihop sig till några riktigt viktiga matcher för några lag, medan andra har arbetsro så det räcker och blir över. 

Luleå - Frölunda 1 

Bottennapp som hette duga av Luleå senast, bottennapp som hette duga för Frölunda senast. För Luleå var det målen som uteblev, Frölunda letar fortfarande med ljus och lykta efter sitt försvarsspel. Det blir Luleå som går segrande ur den här striden och tar hem tre poäng. 

Skellefteå - Brynäs 1 

Tuff match mellan två förväntade topplag, det har hackat för Skellefteå men senast mot Frölunda vaknade man till liv. Brynäs har också börjat hitta formen men jag tror SAIK kommer ta hem det här mötet. 

Modo - HV71 2 

Modo fick med sig en poäng senast men "Steen effekten" uteblev. Jag tror i rimlighetens namn att bara Alexander Steen inte kommer kunna kompensera skadorna som finns i truppen, trots att han är en otroligt bra spelare. HV71 har gått som tåget så här långt och verkar inte visa några tecken på att slappna av. 

Timrå - Färjestad X 

Det här blir en jämn drabbning, kommer troligtvis inte bli många mål publiken får se utan det kommer bygga runt defensiven för bägge lagen. Färjestad vann senast men utan att imponera, Timrå spelar efter sin förmåga den här säsongen och bjuder inte på något. 

AIK - Linköping 2 

Det är Linköping som ser klart starkast ut medan AIK börjar få det jobbigt redan nu. Laget måste få igång spelet ordentligt och börja vinna matcher, tror dock inte att man vinner den här matchen. 

Växjö - Rögle 2 

Storstryk för Växjö senast mot Linköping, det kommer inte upprepas i den här matchen. Men Rögle spelar bra och får man bara målskyttet att lossna så kommer man kunna ta poäng av många lag. Rögle känns som lite starkare just nu och får tipset. 

2 kommentarer:

  1. Jag har en känsla av att HV kommer göra en skitmatch i rävlyan och Modo tar sin andra 3 poängare för säsongen. Men det är bara jag. Har goda förhoppningar i denna match som modoit, trots att motståndet är värsta tänkbara.

    SvaraRadera
  2. Du hoppas rättare sagt att HV gör en skitmatch så Modo kan ta sin andra 3 poängare. Men säger inte att de är omöjligt att Modo kan vinna. Mycket möjligt men HV71 är inne i ett bra slag just nu!

    SvaraRadera