måndag 1 oktober 2012

AIK behöver all hjälp de kan få

Ryktet går för fullt om Dragan Umicevic och AIK, det känns som en ganska vettig lösning för AIK som börjar bli desperata i sin jakt på en seger. 

Dragan står ju som bekant utan klubb och desperationen måste växa i honom, precis som i AIK, Så att man förhandlar nu känns väldigt logiskt och bra för AIK. Däremot så är det inte någon spelare som själv kommer att vända på steken för AIK. 

Det är ändå så att Dragan kommer tillföra några av de saker som AIK just nu saknar, han har en enorm potential i det offensiva spelet och kan skapa lägen på egen hand. Att det har gått en månad in på säsongen lär med säkerhet också innebära att han inte har så enorma löneanspråk vilket gör det till en vettig värvning för AIK. Sen är det alltid en chansning med spelare av Umicevics typ, hans tid i Malmö var inte någon succé och det är ett tag sen han levererat på allvar. Men får han en bra start i sin nya klubb så kan han bli en stor tillgång och bidra med mycket, men det är helt klart en chansning. 

Problemen i det egna spelet kommer däremot att kvarstå för AIK och man behöver genomföra en mängd olika förändringar för att kunna hitta tillbaka till vinnarspåret igen, men Umicevic är helt klart ett steg i rätt riktning. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar