onsdag 17 oktober 2012

Aulin tillbaka, låg bakom Örebros seger

Det var länge tveksamt om Jared Aulin skulle kunna spela i kvällens match mot Västerås efter den otäcka smällen han fick i Örebros match mot Leksand. Men Aulin visade att han är en krigare och han låg bakom Örebros seger mot Västerås med två målgivande passningar. 

Örebro har haft ett ganska tråkigt facit på hemmaplan den här säsongen och man var faktiskt i botten av tabellen när det gäller poäng tagna på hemmaplan. Men idag tog man tre poäng och det var Örebros kanadensare Jared Aulin som var med och grundlade segern genom att spela fram till både 1-0 och 2-0, Wiklander och Yetman var det som satte dit puckarna efter Aulins förarbete. 

Örebros form har den senaste tiden känts lite svajig och mot Leksand stod inte laget riktigt att känna igen. Man hade svårt att skapa lägen och missade de lägen man skapade. Annars har ju just offensiven varit Örebros vapen så här långt i serien och idag fungerade den igen. Västerås kom till spel med både Patrik Berglund och Mikael Backlund men kunde trots dessa förstärkningar inte besegra Örebro. 

Tim Sandberg stod ännu en gång för en stabil insats i Örebros mål och släppte bara en puck förbi sig, men Västerås mäktade bara med 18skott på hela matchen vilket är alldeles för lite, Örebro skickade iväg hela 35 och var det bättre laget för dagen. 

Något som var extra roligt var att Thomas Enström, Örebros lille krigare fick sätta dit det sista målet i tom kasse. Jag gillar Enström, han ger alltid 110% och trots att han bara mäter 167cm så viker han aldrig undan i närkamperna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar