måndag 29 oktober 2012

Hockeynonsens korar månadens flippar och floppar


Jag började med det här förra månaden och det verkade uppskattat så jag kör vidare och här kommer min lista för den här månaden. 


Floppar

5. Hannes Hyvönen 

En assistpoäng, inga mål och -8, än så länge har den här värvningen inte riktigt blivit som det var tänkt. Finns otroligt mycket mer i honom som spelare och förhoppningsvis kan han visa det. 

4. Shane Warschaw 

Domare har ingen lätt uppgift och Shane gör inte den uppgiften lättare för sig själv. Konstiga domslut i många matcher och det händer alltid något när Shane är på isen, märkligt nog. Jag har väldigt svårt för domare som gärna tar domslut bara för att synas och stå i centrum, tyvärr känns Shane som en sådan domare. 

3. Frölunda och ersättandet av skadade nyckelspelare. 

Det är bara för att ersätta våra skadade nyckelspelare som vi tar in dom här killarna. Det var förklaringen Frölunda lämnade, igår satte Stålberg ett mål, framspelad av den skadade spelaren han ersatte, Dick Axelsson. Kom igen nu Frölunda, gå ut öppet och säg att "Vi gör som vi vill och bryr oss inte om Hockeyligan" det hade jag respekterat mer. 

2. Djurgården

Det såg bra ut, i några matcher iallafall. Men sen radade man upp förluster igen och nu har man tappat rejält med mark till topplagen, igen. Bedrövligt spel och ett alldeles för dålig resultat sett till spelartruppen. 

1. Cmore sports. 

Herregud, att det kan vara så svårt att få ihop en websändning av en hockeymatch. Bedrövligt hur det har sett ut med sändningarna från Elitserien samtidigt som Viasat leker hem sina sändningar utan några problem, pinsamt. 

Flippar: 

5. Juniorerna 

Det finns så många juniorer som gör det riktigt bra just nu och det bådar riktigt gott för framtiden inom svensk hockey. Oavsett om dom huserar i Allsvenskan eller Elitserien så gör dom det bra och det är en speciell charm över att se juniorer spela ishockey, dom bara kör. 

4. Bik/Karlskoga

Jag kan inte riktigt förstå hur man gör det, men man hänger med i toppen och hade det inte varit för poängtappet mot Almtuna senast så hade man varit uppe på första platsen. Det borde inte gå utan stjärnor men i Karlskoga så får man det att funka, det ska dom ha all heder av. 

3. Fansen

Rögle ligger sist, men hade till och med uppslutning av fansen på värmningen, Karlskorna ligger sist men det bussar ner massor med fans till Malmö, Djurgården ligger i Allsvenskan men lockar mängder med folk. Det är otroligt kul att fansen sluter upp och dyker upp när det går dåligt för deras lag, det behövs då om någon gång. 

2. Målvakterna . 

Herregud vad många målvakter det finns just nu som håller en oerhört hög nivå. I Allsvenskan kryllar det av burväktare som verkar vara i sitt livs form, Gistedt, Fasth, Johansson, listan kan göras lång. Otroligt kul att se den nivå dom håller. 

1. Södertälje SK

Helt klart månadens bästa, man har vänt en negativ trend och etablerat sig som ett lag som utmanar om att hänga på i toppen. Klart det mest imponerande under den här månaden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar