måndag 29 oktober 2012

Hockeynonsens utser månadens lag i Elitserien


Det var förra månaden jag hade premiär för månadens lag i både Elitserien och Allsvenskan. Det kommer jag fortsätta med så här kommer laget för oktober.Målvakt: 

David Rautio (Luleå Hockey)

Står visserligen inte alla matcher men gör det otroligt bra under de matcher han står. Bäst i elitserien med sina 1.23 i GAA och 94.26, 7vinster och endast en förlust är siffror som imponerar. En skön revansch har den här säsongen blivit för Rautio som varit ifrågasatt i Luleå föregående säsonger. 

Backar: 

Oscar Fantenberg (HV71)

Har verkligen blommat ut den här säsongen och gör det riktigt bra i HV. Hans plus/minus imponerar, Oscar har bara varit inne på 4 baklängesmål under säsongen och är riktigt stabil i sitt spel. 

Jonas Liwing (AIK)

I toppen bland backarna när det kommer till poängligan men har visat att han besitter ett brett register och varit riktigt bra över hela isen. En back som har fått ta stort ansvar i AIK och klarat det galant. 

Forwards: 

Oscar Lindberg (Skellefteå AIK)

Var förra säsongen utlånad till Sundsvall i några matcher men den här säsongen har Lindberg fått ett jättelyft och öser in poäng för sitt Skellefteå, 17p på 17 matcher och stabilt spel rakt genom har gjort att han växt ut till en viktig spelare för SAIK. 

Per Arlbrandt (Linköping)

Den lilla måltjuven kom till Linköping från Luleå men hade det tungt förra säsongen och var tidvis bänkad. Men nu har det lossnat rejält för Arlbrandt som går mål på det mesta just nu. 

Elias Lindholm (Brynäs) 

Har haft en otrolig månad och slagit genom med dunder och brak, han är redan uppe i 11p och spelar på en riktigt hög nivå. Kul att se en så pass ung spelare kunna kliva fram och prestera i ett så bra lag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar