måndag 29 oktober 2012

Hockeynonsens utser månadens lag i HockeyAllsvenskan

Månadens lag i Elitserien körde jag nyss ut som ni kan se om ni backar er bakåt från det här inlägget. Allsvenskan kommer jag givetvis inte låta komma undan utan här är månadens lag i HockeyAllsvenskan
Målvakt: 

Lars Johansson (Västerås) 

Svårt val på målvaktssidan, det stod mellan Fasth och Johansson och det faktum att Johansson har vunnit betydligt fler matcher än han förlorat tippar över vågskålen till Johansson som haft en otroligt bra månad. Han har varit en väldigt stor faktor i VIK:s fina form. 

Backar:

Patrik Hersley (Leksand) 

Har varit riktigt bra för Leksand och helt plötsligt hittat målformen också. Han har verkligen flyt just nu och det känns som att det mesta går i mål för honom för tillfället. 

Johan Motin (Örebro) 

En back som inte togs in för att göra poäng, men har lyckats hamna i poängprotokollet ett antal gånger redan nu. Fysisk och bra back som verkligen tillför tyngd till Örebros defensiv. 

Forwards

Carl Hagelin (Södertälje) 

Att göra ett månadens lag utan Hagelin går bara inte, han har visat vilken otrolig spelare han är och han är en av de största skälen till att SSK helt plötsligt utmanar topplagen istället för att slåss i botten av tabellen. 

Jared Aulin (Örebro) 

Toppar poängligan och har verkligen visat upp sitt offensiva register, han har tagit rollen som framspelare till Yetman men när chansen dyker upp sätter han dit sina chanser. En otroligt bra spelare som Örebro ska vara tacksamma över att man fick behålla. 

Henrik Björklund (Karlskoga) 

Björklund har varit riktigt, riktigt bra den här säsongen och varit en av Karlskogas ledande spelare i offensiven. Han snittar strax över en poäng per match och har verkligen lyckats få till det den här säsongen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar