torsdag 25 oktober 2012

HV71-Luleå, kvällens sömnpiller

Luleå vann, det är ju bra att vinna. Men vad kan man egentligen säga om matchen? Ruatio gjorde ett bra jobb i kassen, men förutom det så var det inte någon publikunderhållande match.



2-0 till Luleå efter mål av Kihlström och Fogström, det sista i öppen kasse. Mer underhållande än så blev det inte riktigt. HV71 och Luleå är helt fantastiska på att ta ut varandra och spela extremt bra i defensiven när man möts. Det är väldigt sällan man får se publikfriande anfallshockey med mängder av mål när dessa lag möts. Fokus ligger mer på defensiven och att minimera de egna misstagen medan anfallsspelet får stå tillbaka. Det var precis den matchbilden det bjöds på även ikväll, jag har svårt för dessa matcher men jag kan tänka mig att bågge tränarna är ganska nöjda efteråt, speciellt Rönnqvist då eftersom det var han som åkte hem med tre poäng.Men det var ganska avslaget, inte många känslor mellan spelarna och det märktes även på Dahlén som bara höll konferensmöte med domarna en gång idag.

Det här är en typisk "glöm och gå vidare" match för både Luleå och HV71, inget av lagen skapade speciellt mycket när det kommer till offensiven och 0-0 hade väl varit det mest rättvisa resultatet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar