söndag 28 oktober 2012

Knapp seger för Örebro

Det blev en programenlig seger för Örebro, även om den satt längre in än vad jag hade väntat mig innan matchen. Med Conny Strömberg och Truchno borta borde inte Asplöven ha blivit några problem för starka Örebro, men det blev bara 5-4 till sist. 

Det blev en ganska märklig match där Örebro hela tiden hade kommandot och satt i föratsätet men det var ett Asplöven som vägrade att ge upp. Örebro tog ledningen och gick upp 2-0 men tappade till 3-3, sen drog man ifrån igen till 5-3. Asplöven lyckades reducera och hade kunnat rädda en poäng i slutet när man plockade ut Sehlstedt i målet och pressade på för en kvittering men Tim Sandberg och Örebro stod emot och vann till sist med 5-4. 

Även i poängprotokollet var det lite oväntade namn för Örebro, visserligen satte Yetman dit en puck men jag tror inte att många skulle väntat sig innan matchen att Aulin skulle gå poänglös och att Anders Eriksson skulle bli tvåmålsskytt. Även Collberg och Löwdahl noterades för varsitt mål. 

För Asplöven fortsätter kräftgången och nu börjar det bli jobbigt. Men Knelsen ska vara spelklar till nästa match och sen får vi väl se hurvida det ligger något i ryktet om att Jonas "Monstret" Gustafsson ska ansluta till Asplövens trupp eller ej. Det verkar just nu vara väldigt osäkert där agenturen nekar till att det ska vara klart men uppgifter i tidningar gör gällande att det är klart. Ska bli intressant att se om han kommer in i laget eller inte. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar