fredag 5 oktober 2012

Leksand slarvade bort en poäng

Leksand - Djurgården blev en riktigt bra match där Leksand kopplade ett tidigt grepp om matchen och borde, i ärlighetens namn ha tagit alla tre poäng mot Djurgården som fortfarande har svårt att hitta sitt spel. 

Det blev en galen inledningen på matchen med en jättechans för Leksand efter bara tiotalet sekunder, det följdes upp med 1-0 efter bara 23 sekunders spel, Jens Bergström satte sitt första mål för säsongen. Det var Leksand som hade det mesta och det bästa under första perioden och man visade upp ett enormt bra spel, 2-0 hann man även med att trycka in när Jon Knuts lyckades forcera in pucken bakom Pickard i Djurgårdens mål, ett riktigt viljemål. I slutet av första kom en ganska ologisk reducering för Djurgården när 
Timmy Pettersson fick bra träff och dundrade in 1-2. 

Leksand fortsatte att trumma på i den andra och var även här klart bättre än Djurgården, 3-1 kom efter att Filip Forsberg serverat Raffl öppet mål, men Djurgården vägrade ge upp och gjorde både 2-3 och 3-3 innan matchen var över. Det blev förlängning och där var det Leksand som rättvist kunde avgöra, Bergström gjorde sitt andra mål för kvällen och sköt hem extrapoängen till Leksand. 

Den tredje perioden var klart jämnare men noterbart var hur rörigt det är i Djurgårdens defensiv, alla Leksands mål kom efter individuella misstag av någon spelare i bortalaget. Leksand körde full fart hela matchen och slarvade i min mening bort matchen, det skulle avgjorts långt innan. Men Djurgården ska ha cred för att man hela tiden jobbar sig tillbaka in i matchen och visade upp en bra moral, men man ska vara nöjda över att få med sig en poäng från den här matchen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar