tisdag 30 oktober 2012

Örebros tredje raka seger

Det var ett bedrövligt hemmafacit Örebro visade upp inledningsvis av serien men nu har man vaknat till liv även på hemmais och idag besegrades Tingsryd med 2-0 och Örebro är nu med i matchen om första platsen igen.

Det var inte Viktor Fasth som hemmaspelarna ställdes mot men Zajkowski gjorde det riktigt bra i bortamålet och det blev ingen målrik afton i Behrn Arena. Men det var ingen av de mer vana målskyttarna som spräckte Zajkowskis nolla, utan det var Bobo Petersson som gjorde sitt första mål för säsongen när han gav hemmalaget ledningen med 1.11 kvar av den första perioden.

Det dröjde till den tredje perioden innan Kalle Olsson kunde avgöra matchen när han prickade in 2-0 för Örebro, framspelad av Jared Aulin som tog ännu en poäng i jakten på att vinna poängligan den här säsongen.

Förutom det så var det mycket fysiskt spel, många utvisningar för boarding, charging och crosschecking. Men det var som sagt Örebro som tog hem tre poäng och det tätnar i toppen av tabellen. Örebro har hittat tillbaka till vinnarspåret efter en liten svacka och nu har man tre raka segrar och laget har tagit poäng i fyra raka.