söndag 28 oktober 2012

Sundsvall är nu enda obesegrade laget i ettan

Vita Hästen föll med 3-4 mot Skövde, Sundsvall vann med 11-1 vilket gör att man nu är det enda laget i division 1 som ännu inte förlorat en match. Imponerande 

Nu är det visserligen så, division 1 B är inte den bästa serien, men fråga bara Björklöven, en dålig insats och man har en förlust. Så det är imponerande att Sundsvall "Blå" har lyckats hålla uppe fokus och skärpan till den grad att man ännu inte förlorat. 13 vinster efter full tid, 2 efter förlängning och 0 förluster, en målskillnad på 96-24 är imponerande men trots allt, svaret på hur bra Sundsvall egentligen är kommer efter jul, inte nu. Dock är det imponerande och man är i princip redan klara för spel i Allettan, vidare kan man konstatera att Niklas Zetterström är lite för bra för ettan, 28p på 15 matcher är inte dåliga siffror, en annan spelare som imponerat stort är Werneman som öser in poäng sen han anslöt. 

Sammy Gustafsson är stabil och han visar att han är en riktigt bra målvakt tycker jag, kan han bara slipa till detaljerna i sitt spel så kommer det bli spel i Allsvenskan och förmodligen även högre än så för honom. Jag tycker att han är en av de absolut bästa målvakterna i ettan och det kommer bli enormt viktigt längre fram under säsongen. 


4 kommentarer:

 1. Har du mmissat att det är olofsson som står i målet Sammy har varit skadad enlängre tid

  SvaraRadera
 2. Så du tycker Olofsson är ettans bästa målvakt? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jonas Enroth Huddinge är med all säkerhet ettans bästa målis just nu .

   Radera
 3. Har koll på att Victor vaktat målet i de senaste matcherna. Men det påverkar ju inte vad Sammy har visat i de matcher han stått under säsongen.

  Texten handlar mer om Sundsvalls säsong så här långt än matchen man spelade idag.

  SvaraRadera