lördag 27 oktober 2012

Tips: Så slutar dagens matcher i ES och AS

Så var det då helg, matchandet i AS fortsätter och likaså i Elitserien, hetaste matchen idag hittar vi i Södertälje där man precis fått klart med sin tredje NHL-spelare och tar emot Djurgårdden. Såå här tror jag att det slutar i dagens matcher:

ELITSERIEN

Skellefteå - Timrå 1 

Känns som ett ganska givet resultat, Timrå är ett bottenlag och trots att man kommer från två vinster så har det varit mot betydligt svagare motstånd än Skellefteå och på hemmaplan. Nu är det bortaplan och ett av seriens bästa lag, idag tar Timrå inga poäng. 

Brynäs - Luleå 2 

Brynäs är inne i en rejäl svacka och Luleå är på väg ur sin. Senast fick HV71 se sig slagna av ett disciplinerat och effektivt Luleå, trots skadebekymmer så tror jag att Luleå tar en till seger här. 

Rögle - Linköping 2 

LHC kommer till spel utan Jämtin som man har släppt till HV71, men det lär inte vara något som stör med tanke på att han varit borta de senaste matcherna. Sen finns det spelare som producerar så det räcker och blir över i LHC, Arlbrandt, Söderberg och Weinhandl har alla öst in poäng och det blir en jobbig match för jumbon Rögle som är piskade att börja ta poäng för att inte bli avhänga i stil med hur Timrå var det ifjol. 

HV71 - Modo 1 

Svårt att tippa den här matchen, men Modo har tappat lite av det spel som gjorde att poängen kunde räknas in i match efter match. HV71 är stabila och väldigt bra på sin hemmaplan, det känns upplagt för att HV71 tar revansch efter förlusten mot Luleå. 

ALLSVENSKAN 

Södertälje - Djurgården 1 

Det är den hetaste matchen idag, Djurgården gästar Södertälje och det är en utsåld arena som kommer göra allt för att stötta hemmalaget i den här matchen. Jonathan Ericsson ansluter till SSK och det kommer stärka defensiven på ett välbehövligt sätt. Jag håller SSK som knappa favoriter i det här mötet och jag tror att dom tar tre poäng. 

Mora - Oskarshamn 1 

Två bra lag som drabbar samman men Mora har verkligen börjat hitta formen. Senaste matchen så slog man Malmö på ett imponerande sätt, Oskarshamn stoppade Södertäljes framfart genom att vinna med 3-1. Det är riktigt svår match att tippa, men jag håller Mora som väldigt knapp favorit. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar