lördag 20 oktober 2012

Tips: Så slutar dagens matcher i Elitserien och Allsvenskan

Igår var det en väldigt kryssbetonad tillställning när det kommer till Allsvenskan, lite svårt att förutsäga. Men jag tar nya tag idag, så här tror jag att det slutar. 

Elitserien: 

Skellefteå - Linköping 2

Känns som ett bra läge för Linköping att lyckas med en "miniskräll" laget såg riktigt bra ut senast och Skellefteå kan få det tungt att följa upp sin dröm insats från senast. 

Rögle - Växjö 1 

Bottenmöte så det står härliga till. Växjö vann visserligen senast mot Timrå men det var ingen välspelad tillställning. Rögle har förmågan om allt stämmer och jag tror att man samlar ihop sig och tar en livsviktig trepoängare. 

Frölunda - Timrå 1 

Timrå har otroligt svårt för att vinna matcher just nu, att man ska ta tre poäng borta mot Frölunda känns väldigt tveksamt, speciellt med tanke på att Frölunda har förstärkt upp med lockoutspelare. Tre poäng till hemmalaget känns som det mest logiska. 

Allsvenskan: 

Malmö - Leksand 2 

Leksand är riktigt farliga just nu, man svarade för en otroligt stark vändning senast mot Karlskoga och verkar trivas på bortaplan. Malmö besegrade Troja och har förhoppningsvis börjat hitta formen men Leksand känns som ett bättre lag just nu. 

Västerås - Karlskrona 1 

Det är inte några roliga matcher för Karlskrona, först Djurgården och nu ett NHL-förstärkt Västerås. VIK kommer nog inte göra bort sig här utan kommer ta alla tre poäng och det börjar se riktigt jobbigt ut i botten för Karlskrona. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar