måndag 8 oktober 2012

Tips: Så slutar matcher i Allsvenskan

Oj vad jobbigt det har varit idag, ingenting i hockeyväg i någon av de tre högsta divisionerna. Men som tur är behöver vi inte vänta längre än till imorgon, så här tror jag att det går. 

Mora - Asplöven X 

Mora trodde jag skulle ta tre poäng mot Karlskrona men man har inte riktigt hittat rätt i spelet. Asplöven är alltid svårbedömda och jag tror att man krigar till sig en poäng. 

Djurgården - Örebro 2 

Härlig match, den mest intressanta i den här omgången. Jag trodde innan säsongen att det var de här två lagen som skulle göra upp om seriesegern men Djurgården är bleka, riktigt bleka. Örebro föll mot Oskarshamn senast och söker revansch, den tror jag att man tar. 

Troja - Almtuna 1 

Troja fortsätter att hänga med i den övre halvan av tabellen, Almtuna fortsätter att vara i den nedre. Det här är en match Troja ska vinna och Almtuna får försöka sikta på att skrälla till sig poäng. Men det ska inte lyckas, Troja tar det efter full tid. 

Södertälje - Tingsryd 1 

Södertälje slarvade bort matchen mot Asplöven, ledning sent in i tredje men sen föll man ihop lite. Nu är det NHL-spelarnas hemmadebut, Hagelin och Read finns båda på isen. Tingsryd är i bra slag just nu men Södertälje kommer ta hem det här. 

3 kommentarer:

 1. Tror inte du haft i åtanke att Landeskog kommer in och med honom i laget kan Dif åtminstone klara kryss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. kopitar va inga problem så landeskog borde inte heller va nått!

   Radera
  2. Tror inte du haft i åtanke att Landeskog inte gjort en match för DIF, hittills iår. Så kan DIF åtminnstone kamma hem noll poäng. Skämt åsido! :)

   Radera