lördag 27 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Allsvenskan

Hmmm vi kör vidare på tipsen och det har ju varit ett hyfsat facit i Allsvenskan den senaste tiden. Så här tror jag att det slutar imorgon. 

Asplöven - Örebro 2 

Det ska mycket till för att Asplöven ska ta poäng här, hemmaplan i all ära. Men man har problem lite överallt och Niinimaa har inte lyft lagets powerplay som jag hade förväntat mig. Örebro är på uppgång efter senaste matchen mot Karlskrona och kommer nog ta hem det här relativt enkelt. 

Tingsryd - Leksand 2 

Tingsryd har stor hjälp av Fasth men här kommer han verkligen att sättas på prov. Leksands offensiv är helt otrolig just nu och det ska till en helt sanslös match av försvaret för att Leksand inte ska köra över Tingsryd. Tror inte att Tingsryd stoppar Leksand. 

Almtuna - Bik/Karlskoga 2

Det här är lite mer ovisst än vad det ser ut att vara om man bara ser till tabellen. Almtuna kan höja sig i vissa matcher och mot bra motstånd gör man ofta bra matcher. Men Karlskoga ska ta poängen här och fortsätta vara med i toppen av tabellen efter den här omgången. 

Troja - Västerås 2

Svårt att tippa den här matchen. Troja slog Djurgården senast och ser fortfarande bra ut, men inte lika bra som i början av säsongen. Västerås bara kör just nu och har börjat få liv i sina NHL-spelare. Jag tror att Västerås tar hem det här. 

1 kommentar:

  1. Almtuna har spelat bra hemma om man bortser från matcherna mot KHK och Tingsryd.
    Troligtvis kommer det vända för laget nu och det blir flervinster än förluster.

    SvaraRadera