onsdag 10 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Matcherna rullar på i Elitserien och det börjar bli intressant i tabellens alla vrår. Timrå, Växjö, Rögle och AIK, alla behöver poäng men alla har extremt tuffa matcher den här omgången. 

Luleå - Växjö 1 

Växjö lyckades kriga till sig två poäng och en efterlängtad seger senast. Men nu åker man upp till Luleå och möter ett av seriens bästa lag. Det blir inte två segrar i rad, tror iaf inte jag. Luleå tar det här och efter full tid. 

Färjestad - Timrå 1 

Så dåliga som man var mot Växjö kommer inte Färjestad vara två matcher i rad. Hemma i sin arena är man otroligt starka och Timrå har inte imponerat på ett bra tag nu, det är många en och två poängsmatcher men sällan Timrå tar tre. 

Rögle - Modo 2 

Alexander Steen, behöver jag egentligen motivera mitt tips mer än så? 

Linköping - AIK 1 

Linköping kommer ta hem det här, AIK lyckades på något vänster ta en trea mot Växjö men föll platt mot Modo senast. Det är mycket som behöver ordnas upp i AIK och Linköping kommer ta tre poäng. 

Brynäs - Skellefteå 2 

Här ger jag mitt tips till SAIK, det är två av topplagen som möts och det kommer säkerligen bli en jämn och tät match. Brynäs var skakiga mot Rögle senast och jag tror Skellefteå går segrande ur det här mötet. 

2 kommentarer:

  1. Har exakt samma tips som dig denna omgång! Men bara Modo vinner skiter jag egentligen hur de andra resultatet går som ;)

    SvaraRadera
  2. Modigt tips
    Vi kan också utläsa tabellen

    SvaraRadera