onsdag 3 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Intressant omgång, som vanligt. Många lag som behöver poäng redan nu, antingen för att undvika bottenstriden eller haka på i toppen. Här kommer tipsen för matcherna i nästa omgång. 

Modo - Luleå X 

Det här känns extremt svårt att tippa. Luleå har gått bra, men var bleka mot Brynäs medan Modo verkligen har vaknat till liv. Tror dock att det blir svårt för Modo att få hål på Luleås defensiv i någon större utsträckning, krysset känns nära till hands här. 

Skellefteå - AIK 1 

AIK mot AIK i Skellefteå, blir spännande att se om AIK kan följa upp segern mot Rögle med ännu en vinst. Men det är stor skillnad på att möta Rögle hemma och Skellefteå på deras hemmarink. Tror Skellefteå visar sig vara det starkare laget. 

Brynäs - Färjestad 2 

Färjestad körde över Linköping senast och såg riktigt bra ut, Brynäs gjorde en bra bortamatch och slog Luleå i sin match. Men det känns som att Färjestad är i lite bättre slag, knapp tvåa. 

Rögle - Frölunda 1 

Det börjar bli viktigt med poäng för Rögle nu, man har tappat några matcher och behöver en seger för att inte bli fast i botten. Frölunda ser bättre och bättre ut men det är tunga skador laget dras med, tror Rögle samlar sig och tar den här matchen. 

Växjö - HV71 2

Det ser tungt ut just nu för Växjö och HV71 är inte ett roligt lag att försöka bryta den negativa trend man är i. HV71 ser löjligt bra ut just nu och jag tror att man kommer vinna ganska enkelt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar