fredag 5 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Elitserien rullar på och det kommer intressanta matcher i varje omgång. I den här omgången är det ett riktigt intressant "krismöte" på Hovet när AIK och Växjö möter varandra i en viktig match. 

Timrå - Luleå 2 

Luleå är i en minisvacka just nu men det här känns som en bra uppgift för att bryta den.  Timrå är visserligen långt ifrån så dåliga som det såg ut på papperet, innan säsongen började men man vinner nästan inga matcher och definitivt inte under ordinarie tid. Luleå är bättre defensivt och det kommer göra det extra svårt för Timrå, tre poäng till Luleå. 

AIK - Växjö 1 

Det här är nästan den mest intressanta matchen, vilket lag kommer att vara i total kris efter slutsignalen? Jag säger Växjö, Rosén får inte spela, man meddelade idag att Vampola ställs över och det ser skakigt ut just nu för Växjö. AIK tar tre poäng och skaffar sig lite andrum. 

HV71 - Linköping 1 

HV71 är verkligen laget att slå just nu. Det är inte många lag som lyckas lura HV71 på några poäng och på hemmaplan är man riktigt vassa. Jag tror att det blir tre poäng även i den här matchen. 

Frölunda - Brynäs 2 

Brynäs är i bra slag just nu och Frölunda har fortsatta problem i sitt spel. Skadorna stör fortfarande och jag tror inte Brynäs kommer göra några misstag utan tar hand om poängen. 

Färjestad - Modo X 

Oj vad svår match att tippa, det känns som att den här matchen verkligen kan sluta hur som helst. Modo är glödheta just nu och verkar vara svåra att stoppa. Men Färjestad är starka på hemmaplan och det kommer bli en riktigt bra match, tippar krysset baserat på att det är två riktigt bra lag och det kommer bli svårt att dra ifrån för något lag. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar