fredag 12 oktober 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Förra omgången var det väl ganska lätt att tippa hur matcherna skulle sluta, många topplag mot bottenlag, inte riktigt lika enkelt den här omgången men några klara matcher finns det. 

Växjö - Brynäs 2 

Växjö var tillbaka i sitt spel mot Luleå, inte mycket som stämmer just nu och då räcker man inte till i speciellt många matcher. Brynäs trummar på och kommer ta hem den här matchen ganska enkelt. 

AIK - Luleå 2 

Luleå fick liv i målskyttet senast men spelet stämmer fortfarande inte speciellt bra. AIK är i ett jobbigt läge där man knappt tar poäng och det här är en match Luleå kommer att vinna. Defensiven är stark i Luleå och mot AIK kommer lägen dyka upp för att avgöra. 

Timrå - Linköping 2 

Timrå har egentligen bara klarat sig från botten för att det finns lag som är sämre just nu. Man spelar inte speciellt bra och tar sällan poäng, Linköping är ett klart bättre lag och kommer ta tre poäng. 

Färjestad - Skellefteå 2 

Det här är en klurig match, Färjestad är bra hemma men Skellefteå är stabila och tar ofta poäng. Krysset känns nära till hands men jag tror att Skellefteå kommer visa sig lite starkare och avgöra under ordinarie speltid. 

HV71 - Rögle X

På papperet en enkel uppgift för HV71 men Rögle svarade upp riktigt bra mot Modo och har ryckt upp sig lite de senaste omgångarna. Jag tror att Rögle kan kriga till sig en pinne i den här matchen faktiskt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar