söndag 11 november 2012

En spelare flera klubbar i Allsvenskan vill ha

Henrik Hetta tog steget från ettan till Allsvenskan inför den här säsongen och det verkar kunna bli en till Hetta i Allsvenskan nästa säsong. Efter succéinledningen har flera klubbar fått upp ögonen för Fredrik Hetta och allt talar för att han kommer göra sin bror sällskap i landets näst högsta serie nästa säsong. 

17 mål på lika många matcher, det är siffror som har väckt uppmärksamhet bland klubbar i Allsvenskan och det finns flera lag som följer 20 åringens framfart i division 1. Han har redan i år utvecklats med stormsteg och det är inte någon högoddsare att även Fredrik Hetta kommer att finnas i Allsvenskan nästa säsong, precis som hans bror Henrik som spelar i Malmö den här säsongen. Det finns redan intresserade klubbar som kommer försöka att knyta till sig Hetta inför nästa säsong. 

Jag fick ett litet snack men Hettas agent, Niklas Granberg som inte ville kommentera något runt specifika klubbar utan nöjde sig med att konstatera att:
- Fredrik har gjort det jättebra hittills och det ser spännande ut för framtiden, han kommer att gå långt. Östersund gör mycket rätt när det kommer till att utveckla sina spelare. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar