måndag 12 november 2012

Gunnarsson klar för Örebro

Precis som ni kunde läsa för några dagar sen (här) så var det nära med Calle Gunnarsson, nu är det också helt klart. Örebros hemsida publicerade idag att Gunnarsson är klar och att man hoppas på att han gör debut mot Södertälje, det kommer han göra iförd tröja nummer 9. 

Det måste ändå kännas lite kluvet för Örebro och fansen till klubben, Örebro var väldigt tydliga med att man inte skulle ta in några NHL-spelare men nu har skadeläget förändrat allt och därför knyter man nu till sig Gunnarsson. 

Det är onekligen en förstärkning som Örebro verkligen behöver, defensiven har varit lagets akilleshäl under säsongen och det här kommer nog göra mycket för att bättra på den biten. Gunnarsson är, precis som alla andra NHL-spelare en högklassig förstärkning och nu fyller man upp hålen efter de skadade spelare man har. 

Nu får man väl se vad som händer men jag tror inte att det är långt borta men en målvakt heller. d
Där har man haft problem och även om målvakterna gjort sitt jobb så har ingen klivit fram och vunnit speciellt många matcher för sitt lag. 

Men klart är att matchen imorgon mot SSK kommer bli en riktig höjdare, även om Hagelin inte är med och Read verkar tveksam till spel. Södertälje är i en fantastisk form och det kommer bli en otroligt bra match, jag kommer absolut att kolla. 

1 kommentar:

  1. Tror INTE man kommer ta in någon ny målvakt! Hur agerar man då om/när denne lämnar. Då kommer båda de ordinarie målisarna vara helt knäckta...

    SvaraRadera