onsdag 7 november 2012

Häng med i Frölundas "Vi vet inte riktigt hur vi tänkte här" race

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men nu kör Frölunda "målracet" på sin hemsida. Det går till så att man förbinder sig att bidra med 1000kr per mål Frölunda gör per match, anledningen att man har det här racet? Jo man behöver pengar för att täcka kostanden för sina NHL-spelare. 

Publiken kommer strömma till arenorna, det finansierar det hela. Tydligen så gjorde det inte riktigt det, Frölunda visar just nu ungefär hur mycket man tänkte innan man signade in sina NHL-killar. Iofs så var man ju ganska öppna med det när det gällde Duchene, att man inte hade någon plan just nu men att det skulle lösa sig senare någon gång joråsatte, det var ju bra att det gjorde det. Sen att man inte längre riktigt vet vilka spelare man ersätter längre utan kör med "vi ersätter våra skadade spelare under hösten" är bara som det ska vara. Det finns väl snart inte någon "nyckelspelare" kvar som är skadad så förstår förvirringen i Frölunda över vilka de nu ska låtsas ersätta. 

Det här kanske inte var sisådär jättebra tänkt om man ser till att man nu behöver göra något jippo på sina hemmamatcher för att betala något man nu inte skulle ha några problem att lösa som man sa. Men men, alla har sina sätt att jobba och tycker man att det här var ett bra sätt så får man ju tycka det. Jag tycker väl att man kanske skulle löst det här med finansiering lite innan man skrev på med killarna men jag är ju sådär gammalmodig. 1 kommentar:

  1. jag håller med. det är helt jävla sjukt.

    SvaraRadera