torsdag 15 november 2012

Jag ger upp med att försöka analysera SSK och KHK måste agera

Det börjar bli löjligt..... Just nu så vinner Södertälje det mesta, mot de flesta. Jag ger upp med att försöka hitta några nya infallsvinklar eller något nytt att tillföra. Det är bara att konstatera att SSK är löjligt starka just nu. 

Karlskrona gjorde mål ikväll, fyra stycken till och med. Men det räckte inte till några poäng eftersom bortalaget Södertälje skickade in 6 mål, visserligen två av dom i tom kasse men ändå. Det blir ofta såna här matcher när ett lag har det jobbigt och ligger i botten, man gör bra matcher men räcker inte ända fram. För Södertälje är det egentligen det precis motsatta, man behöver inte spela bra i alla matcher men hittar ändå ett sätt att vinna matcherna på. 

Det blir helt klart en intressant drabbning nästa omgång när Asplöven som har hittat formen gästar Södertälje som då kommer att ha nya NHL-spelare på isen plus att de är i den fantastiska form dom är i. 

Vad ska Karlskrona göra? Jag tycker att man måste ta tag i situationen och det är märkligt att man inte var tyngre ute på marknaden under uppehållet. Givetvis var man och försökte på bland annat Strömberg men man måste ha in spets nu, innan det är för sent. En eller två backar, en eller två bra forwards känns som något som man borde införskaffa, visserligen kostar det pengar men det är betydligt dyrare att åka ur. Sen finns det pengar i KHK, det får vi nog alla vara överens om efter den senaste insatsen med "Karlskronagruppen". 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar