torsdag 15 november 2012

Skadedrabbade lag drabbar samman i Karlskrona

Det är ordentliga mannfall både i Karlskrona och Södertälje inför kvällen match som kommer bli riktigt intressant. Kan Karlskrona samla sig och försöka hänga med lagen ovanför sig i tabellen? Eller kommer Södertälje att ta ännu en seger? 

I Södertälje mönstrar man en backuppsättning som består till största delen av juniorer, tre spelare från A-jun kommer att vara med i kvällen match och man fick ett tungt bortfall när Bergin fick lämna återbud efter att ha fått ett skott på handen. Ett glädjande besked är att Read är tillbaka, han blir oerhört viktig ikväll och hans ledarskap på isen kommer betyda mycket för det unga, ganska orutinerade lag som Södertälje kommer till spel med. I målet står återigen Sebastian Idoff som har varit briljant de senaste matcherna och det kan nog behövas även ikväll. 

I Karlskrona ser det också väldigt tungt ut med skador, Pöllänen är det senaste namnet upp på listan som har ett skadat knä men på den positiva sidan så har man fått tillbaka Stephenson som spelar ikväll. Det är tungt för KHK just nu och varje match är oerhört viktig eftersom lagen runt omkring har börjat vinna matcher, framförallt Asplöven som nu har vunnit tre raka. Blir det förlust även ikväll så är det redan nio poäng upp till nästa lag och det måste till ett par vinster i rad för att Karlskrona ska kunna börja skugga de andra lagen. 

Jag tror det blir jämnt, Södertälje har så många ordinarie spelare borta att det inte kommer bli tal om någon överkörning som det blev när lagen möttes i Södertälje, då vann hemmalaget med 6-2. Karlskrona har även börjat få ordning på spelet, man har minimerat antalet onödiga utvisningar och det känns betydligt stabilare, framförallt i defensiven. Nu måste KHK bara börja göra mål också, det är där laget brustit de senaste matcherna. 

Hur tror jag det går då? SSK tar det, men inte stort så mitt tips blir 2-4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar