torsdag 15 november 2012

Tips: Så slutar matcherna i Elitserien

Skönt med lite Elitserien imorgon, det finns några matcher som känns lite mer intressanta än andra och så här tror jag att matcherna slutar: 

Luleå - Linköping 1 

Det blev en tung förlust senast för Luleå men det såg riktigt bra ut i spelet. Sen var man nere på fem backar och hade svårt att hålla matchen genom men Linköping får en tuff uppgift om man vill komma tillbaka i vinnarspåret redan den här omgången. 

Modo - Skellefteå X

Sköna segrar senast för Modo och Skellefteå, Modo var verkligen i behov av en och det var en match man kanske borde haft alla tre poäng i. Skelleteå såg riktigt bra ut mot Luleå men ofta blir det en dipp efter den typen av matcher. Jag tror på ett kryss efter full tid, sen tar Modo hand om extrapoängen. 

Brynäs - HV71 1 

Svår match att tippa, HV har varit bra både hemma och borta den här säsongen men jag tycker att Brynäs såg klart bättre ut av de två lagen senaste matchen. Brynäs ska kunna ta hem det här om man fortsätter på det spel man visade upp senast,

AIK - Timrå 2

Timrå förlorade mot HV men gav verkligen hemmalaget en match, AIK är tillbaka i det virriga och oorganiserade spela man visade upp inledningsvis på säsongen. Det här är en match som kan sluta lite hur som helst men jag tror på Timrå. 

Färjestad - Växjö 1 

Växjö fick ge sig senast mot Modo och "Hallam effekten" kanske har bedarrat lite. Nu är det upp till bevis för Växjö om man kan fortsätta ta segrar och klättra i tabellen men mot hemmastarka Färjestad tror jag dock att det blir svårt. 

Frölunda - Rögle 1 

Hjärtat säger Rögle men det är verkligen ett helt annat lag på bortais. Hemmaplan för Rögle betyder extremt mycket och bortaspelet är just nu det som laget måste förbättra. Frölunda knatar på och jag tror att man tar den här matchen. 

2 kommentarer:

  1. Jag tror tyvärr på förlust för Modo ikväll där man inte har mycket att sätta emot SAIK. Enda chansen till poäng är om första två femmorna kan lyfta sig nått enormt jämfört mot Växjö (är själv tveksam) och att Starken fortsätter övertyga (vilket jag tror).

    Hoppas jag blir positivt överaskad.

    SvaraRadera
  2. AIK visar hjärtat ikväll.

    SvaraRadera